23 februari 2013
12:00

Högalid

Referat: Västerhaninge IF - Högalid

Högalid stod för motståndet i lördagens träningsmatch. Västerhaninge började lite avvaktande i första men succesivt tog Västerhaninge över matchen mer och mer. VIF brände ett fyra rena målchanser i första, så ställningen var 0-0 i halvlek. Spelet var stundtals riktigt bra, även Högalid spelade emellanåt riktigt bra fotboll.

I andra fortsatte VIF sitt fina spel och då kom målen. I den 49:e 1-0 genom Irvin som kom ren mot Högalids målvakt efter en fin passning från Fatih, Irvin rullar bollen behärskat i mål. Redan fem minuter senare skulle det ringa igen. Återigen passning av Fatih den här gången fram till Adam som bredsidar in 2-0. Högalid skapar en del chanser men den för dagen riktigt bra VIF målvakten, Davve, håller rent tillsammans med försvaret.

Glädjande i matchen var att VIF höll ihop lagdelarna på ett bra sätt, såg stabila ut i försvarsspelet. Att alla arbetade hårt ute på planen. Stundtals ett riktigt fyndigt och snabbt passningsspel. Två debutanter, dels Srdjan som kom in i andra på mittfältet och Stefan Pettersson som kom in i andra som högerytter, helt godkända insater från dessa två.

Det var hursomhelst en riktigt trevlig match vi fick se på lördagen, båda lagen såg stabila ut och ville verkligen spela fotboll. Nästa vecka väntar division 5 laget Saltsjöbaden, spännande.